14 éves korom óta tart az olthatatlan szerelmem a zene és a gitár iránt. Sokat köszönhetek Csikós Attilának, aki a kezdeti években inspirált és tanított, valamint mesteremnek, Szabó Sándornak, aki a zene mélyebb lényegébe avatott be. Azt gondolom, hogy a mára kialakult fogalmazásmódom nem köthető szorosan egy műfajhoz sem, de az improvizáció és a modern jazz formavilága mind a mai napig igen fontosak számomra. A zenét a pillanat művészetnének tartom. A klasszikus zene és játéktechnika, a kortárs kompozíciós technikák, a népzene valamint a keleti zenék forma és hangzásvilága ugyanúgy inspiráltak akárcsak az avantgarde. A hangzással, hangszerekkel, zenei koncepciókkal és játéktechnikákkal való kísérletezés mind a mai napig meghatározó számomra. Igyekszem a zenét és a művészetet egyetemes, oszthatatlan mivoltában szemlélni.

A kezdeti években több kísérletező formáció mellett tagja voltam a Bálványos Társulatnak, ahol megismerkedtem az improvizáció elemi, mély lényegével. Sokat köszönhetek Bálványos Juditnak és Varga Zsoltnak ezért a beavatásért. Később többek között Szabó Sándorral, Major Balázzsal, Nikolai Ivanovval, Kobza Vajkkal, Grencsó Istvánnal, Alf Wilhelm Lundberggel, Ralf Gauckkal, Edward Powellel, Gyulai Csabával, Pengő Csabával, Berger Hannával, Lantos Zoltánnal, Thomas Gundermannal és Szalay Tamással zenéltem együtt. Közülük sokakkal mind a mai napig különböző formációkban zenélek. Mindemellett igen sok darabot komponálok és játszok szólóban.

Fő hangszerem pillanatnyilag az elektromos gitár, de idáigi munkásságom nagyrészt a 8- illetve 16-húros akusztikus gitárokhoz köthető. A bundozott hangszerek mellett játszom fretless gitáron is, mely a keleti ihletésű zene előtt tárja ki a kapukat. Ezidáig 6 lemez szegélyezi az utamat, de reményeim szerint ez még igencsak gyarapodni fog.